Агросем передала Агропродсервісу нову техніку

15 березня 2018, 17:08 4324

«Агросем» передала своєму стратегічному партнерові у Тернопільській області 6 одиниць нової сільськогосподарської техніки John Deere.

Як говориться у повідомленні компанії, сьогодні, 15 березня, парк техніки компанії «Агропродсервіс» поповнився чотирма тракторами (три з яких John Deere 6135B та один John Deere 8335R), а також самохідним обприскувачем John Deere R4045 та кормозбиральним комбайном John Deere 8500.

Вручити ключі та привітати власників з покупкою приїхали директор ТОВ «Агросем» Олексій Кулик та Генеральний директор ТОВ «Джон Дір Україна» Пітер Заксе.

Начальник Відділу Інноваційних технологій ТОВ «Агросем» Роман Бица передав доступ до системи JD Link, яка встановлена та активована на техніці на безкоштовній основі на період в 5 років.

Під час передачі техніки відбулася демонстрація віддаленого доступу до техніки за допомогою системи JD Link.

Власники провідних аграрних господарств Тернопільської області, що завітали на захід ознайомилися як система JD Link дозволяє дистанційно контролювати парк техніки, керувати логістикою, отримувати доступ до важливої інформації по машинах. Адже за допомогою MTG-контролера (модульного телематичного шлюзу), який збирає і передає дані по мережі стільникового зв’язку, інформація з техніки до офісу відправляється практично в реальному часі.


Для довідки: Компанія «Агросем» займається впровадженням передових технологій, новинок селекції, мінеральних добрив і провідної сільськогосподарської техніки. З 2008 р компанія є офіційним дистриб'ютором добрив Yara, з серпня 2014 року — офіційним дилером техніки John Deere в Західній Україні. Підприємство має потужну логістичну мережу і службу агрономічної підтримки.