Агросем відкрила школу для сервісних інженерів

04 грудня 2017, 12:41 4991

«Школа сервісного інженера» від компанії «Агросем» стартувала 1 грудня 2017 р.

Як говориться у повідомленні компанії «Школа сервісного інженера» від «Агросем» — це унікальна програма, яка дозволить випускникам та студентам останніх курсів аграрних вузів навчитися кваліфікованій практичній роботі з технікою John Deere та стандартам її обслуговування.

На тих, хто пройшов вступне тестування та став студентом «Школи сервісного інженера» чекає 3 місяці навчання, які будуть проходити на базі дилерського центру «Агросем» у Тернополі. Викладачі проводитимуть із студентами 8 годин на день, 6 днів на тиждень.

«В результаті студенти знатимуть, як правильно оглянути та запустити в експлуатацію нову техніку, як налаштувати її в польових умовах та як здійснювати технічне обслуговування. Протягом навчання працюватимуть з тракторами John Deere шостої, сьомої, восьмої та дев«ятої серій, кормозбиральними комбайнами та комбайнами серій S та WTS, а також з причіпною технікою John Deere та Vaderstad», — говориться у повідомленні компанії.

Після кожного блоку передбачається тестування, а також підсумковий тест, за результатами якого кращі студенти зможуть долучитися до команди спеціалістів «Агросем». Компанія планує здійснити 4 набори до своєї школи.

«Взагалі, 3 місяці навчання у школі — лише перший етап формування висококваліфікованого сервісного інженера. Адже ті, хто лишиться, надалі пройдуть поглиблений практичний курс з ремонту та сервісного обслуговування сільськогосподарської техніки провідних світових виробників John Deere, Vaderstad та Manitou, дилером яких є «Агросем», — додали в компанії.