Глобальний ринок органічних їстівних олій зросте до $5,79 млрд до 2030 року з показником щорічного приросту на рівні 9,23%.
Про це у Facebook повідомляє «Укролія».
Зазначається, що основними драйверами цього ринку є:
- Свідоме споживання: увага до здорового способу життя та усвідомлення користі органічних продуктів зростають.
- Відмова від хімії: споживачі усвідомлюють наявність шкідливих хімікатів у традиційних оліях та шукають безпечні альтернативи.
- Розширення каналів розповсюдження: органічні олії доступні через усі канали — від супермаркетів та спеціалізованих крамниць до онлайн-платформ.
Також у компанії назвали основні тенденції ринку:
- Диверсифікація продукції: компанії вводять нові варіанти органічних їстівних олій, щоб задовольнити різноманітні вимоги споживачів і розширити свою ринкову присутність.
- Стале виробництво: гравці ринку впроваджують сталі практики виробництва, сприяють справедливій торгівлі та підтримують органічних фермерів.
- Онлайн-продажі: зростання кількості платформ для електронної комерції забезпечило зручність і доступність у придбанні органічних їстівних олій.