Послуга відтермінування оплати за поставлений товар дозволяє аграріям дотримуватись технологій

27 грудня 2023, 12:00 1432

Щоб допомагати аграріям у складні часи, компанія Ukravit у межах співпраці з Програмою USAID АГРО дає змогу клієнтам-агровиробникам відтермінувати оплату за поставлений товар.

Одним із господарств, яке скористалося цією опцією, стало ТзОВ «Галичхутро». В обробітку підприємства 1500 га, де цього року вирощували кукурудзу, пшеницю, соняшник, сою, ріпак та трохи гречки.

Як розповів AgroPortal.ua директор ТзОВ «Галичхутро» Василь Муха, зараз значну роль відіграє економічна ефективність, і вона у аграрному бізнесі виходить на перше місце.

«Я дуже люблю свою землю, але якщо сьогодні не буду ефективним, то завтра мене не буде на ринку, і я не зможу створювати робочі місця та, відповідно, допомагати людям і армії»  зазначає фермер.

«Першим по ріпаку цього року я використав Авангард Кальцій + М/Е від компанії Ukravit. Кальцій рідко використовують на цій культурі, але він важливий у формуванні клітини. У цьому препараті гарне поєднання діючих речовин — лише ті, які несуть рослині користь, а не додаткові гроші виробнику», — ділиться досвідом аграрій.

Цього сезону ТзОВ «Галичхутро» майже під кожну культуру використовувало препарати Ukravit. Це гербіциди, фунгіциди, інсектициди. Багато брали й мікродобрив.

«Завдяки саме препаратам Ukravit у мене вся пшениця третього класу, це в той час, коли більшість отримали фураж. От що значить правильний підхід до рослини», — каже Василь Муха.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua