Відкрив кафе луганчанин Андрій Залогін. На «солодкому» бізнесі йому вдається заробляють від 15 тис. грн на місяць, передає Gazeta.ua.
«Ідея виникла п'ять років тому. Прогулюючись торговим центром, побачив вітрину з італійським морозивом джелато. Там було близько 30 смаків на вибір. Мене це настільки вразило, що спробував піввітрини. Потім почав цікавитися, як і де роблять джелато. А 2013 р. купив обладнання і встановив вітрину у місцевому кінотеатрі. Робив морозиво на очах у людей і одразу продавав. Пропонував на вибір 20 різних видів», — розповів Андрій Залогін.
Коли почались воєнні дії, бізнесмен переїхав до Одеси, де почав все з нуля. За словами Андрія Залогіна, в Одесі він виграв грант від проекту «Новий відлік 2.0». Купив обладнання і відкрив кафе-морозиво Buongiorno. Для відкриття бізнесу потрібно понад €20 тис.
«Маємо більше 60 смаків морозива. Навіть є алкогольні рецепти. Продаємо морозиво з ромом, пивом, віскі. Також запустили вегетаріанську лінію морозива. Для його виготовлення використовуємо кокосове масло… Запускаємо виробництво тортів з морозива та багато ін. Раз на рік їздимо в Італію на навчання», — додав Андрій Залогін.