Українські зерновики підписали меморандум з SGS

25 листопада 2016, 09:02 3197

Українська зернова асоціація 24 листопада 2016 р. підписала Меморандум про взаєморозуміння з однією з провідних організацій в зерновому бізнесі і компанією SGS.

Цей меморандум забезпечує основу для співпраці між обома сторонами в галузі сільського господарства, включаючи питання виробництва, переробки, інспектування, верифікації, тестування  та сертифікації, торгівлі, обміну інформацією та технологіями, повідомляє прес-служба УЗА.

Зокрема, обидві сторони зацікавлені у взаємній співпраці та обміну інформацією в таких сферах:

  1. Торгівля. Ведення діалогу зі сприяння більшої прозорості та передбачуваності на сільськогосподарських ринках та в міжнародній торгівлі.
  2. Обмін досвідом та інформацією у питаннях інспектування, верифікації, тестування та сертифікації сільськогосподарської продукцією.
  3. Впровадження в Україні найкращих світових практик інспектування, верифікації, тестування та сертифікації сільськогосподарської продукції.


Для довідки: Українська зернова асоціація (УЗА) — всеукраїнська громадська організація, основною метою якої є захист інтересів своїх членів як на внутрішньому, так і на міжнародному рівнях та  розвиток внутрішнього ринку зерна.

SGS — світовий лідер в сфері інспекційних послуг, експертизи, випробувань і сертифікації. Сьогодні компанія SGS визнана світовим еталоном якості та професійної етики. Кількість співробітників компанії перевищує 85 тисяч чоловік, які працюють в більш ніж 1800 офісах і лабораторіях по всьому світу.