Аграріям північного регіону представили переваги гібридів кукурудзи

17 вересня 2019, 17:15 1782

Сьогодні компанія LNZ Group провела чергову польову демонстрацію Mini hub в північному регіоні — на території Агрофірми «Вікторія» (Сумська область), де були представлені зернові на силосні гібриди лінійки UNIVERSEED та засоби захисту рослин від бренду DEFENDA.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua 

Перед демонстрацією посівів усі учасники хабу змогли прослухати лекцію міколога, фітопатолога, кандидата сільськогосподарських наук Олександра Акулова (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна) про необхідність фунгіцидного захисту кукурудзи. 

«Ми ставили перед собою за мету розказати учасникам хабу про хвороби кукурудзи та як вони впливають на її розвиток. Акцент зробили саме на силосних гібридах, взаємозв'язок та вплив як на кормову базу, так і на молоко, — розповідає маркетинг-менеджер із засобів захисту рослин бренду DEFENDA В'ячеслав Панасюк. — Піднімалися питання, наскільки впливає протруювання насіння на корм, які препарати та які комбінації краще використовувати». 

Другою частиною хабу став виїзд на дослідне поле. Учасники мали змогу оглянути демонстраційну лінійку гібридів кукурудзи UNIVERSEED, зокрема зернові гібриди: EXPM 003, EXPM 013, EXPM 014, EXPM 015,EXPM 017, EXPM 021, і силосні гібриди: S 3825, S 3909, S 4210. Також  була продемонстрована ефективна робота систем захисту польових культур від бренду DEFENDA.

«Основною ідеєю наших міні-демонстрацій стало саме те, щоб закласти ділянки у різних регіонах України. Основний хаб розташований в Черкаській області, котрий клієнти могли відвідувати цілий місяць. Але ми розуміємо, що учасники приїжджають з різних регіонів і гібриди, які добре показують себе в центральному регіоні, можуть відрізнятися своєю дією в північному», — говорить маркетинг-менеджер компанії LNZ Group Анна Філатова. 

«N.B!» Політ нормальний. Курс LNZ Group на технологічність та індивідуальний підхід

Також вона додала, що саме північний регіон, зокрема Сумська область відноситься до кукурудзяного поясу, територія, де є багато посівних площ кукурудзи, відповідно, показує хорошу урожайність за рахунок сприятливих кліматичних умов. «Ми показуємо гібриди, які вже є в комерційному продажі та ті, які тільки пройшли реєстрацією на різних кліматичних умовах. Основні результати ми обов'язково розкажемо після збору врожаю», — зауважила Анна Філатова.    

Польові демонстрації компанії LNZ Group вийшли на фінішну пряму. Заключним стане Mini Hub в Тернопільській області, який проходитиме 19-20 вересня


Наталія Помянська, AgroPortal.ua