Власник Галі Балуваної запускає мережу швидких ресторанів

06 квітня 2024, 13:25 1088

Бізнесмен і співзасновник мережі магазинів напівфабрикатів «Галя Балувана» та MULTI COOK Володимир Матвійчук відкриває в Луцьку новий заклад харчування під назвою Gabar.

Він матиме унікальну концепцію: видача страв ресторанного рівня там відбуватиметься за 5-7 хвилин, а меню налічуватиме понад сотню позицій, які постійно будуть змінюватися, пише Волинь.Post

Перший Gabar у Луцьку з’явиться вже у травні. А незабаром засновник планує створити цілу мережу цих закладів, відкриваючи їх не лише в Україні, а й за кордоном.

«Ми позиціонуємо Gabar як мультифункціональний заклад. Він поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі. Таким чином ми будемо готові закрити будь-який запит клієнта. Наш відвідувач зможе і випити кави зранку, і підкріпитися в час обідньої перерви, і повечеряти з сім’єю», — розповідає Володимир Матвійчук.

Бренд-шефом ресторанних страв у закладі став відомий ресторатор та шеф-кухар Юрій Хазіпов.

Під час складання меню засновник вирішив відійти від традиційної української кухні, а в ресторації можна буде поласувати стравами країн Європи, Азії, Америки. Тож страви до смаку у Gabar знайдуть як вегетаріанці чи прибічники хелсі-їжі, так і любителі фаст-фуду.

«В основі нашого меню — комплексні другі страви з гарніром, соусом та м’ясом, рибою чи овочами. Будуть також закуски, салати, супи. Не обійдеться й без таких залюблених всіма бургерів і смажених крилець. У стравах будуть використовуватися фірмові соуси. А також матимемо великий вибір десертів, морозива, чаїв та напоїв власного виробництва», — розповідає Володимир Матвійчук.

На сьогодні для Gabar розроблено рецептури вже понад сотні різноманітних страв. Щоправда, не всі вони будуть у меню одночасно, а постійно змінюватимуться. 

Володимир Матвійчук додає, що надалі в планах — продавати франшизу і таким чином створити цілу мережу закладів Gabar.