Про це говориться у повідомленні Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
«Американська компанія вже не перший рік є партнером консервного цеху ДП «Цуманське ЛГ». Органічний сік, який виготовляється на Волині за особливою рецептурою, здобув популярність серед населення Америки, де нині побутує культ здорового харчування», — говориться у повідомленні.
Також зазначається, що березовий сік з Волині розповсюджується у фітнес-центрах та закладах оздоровлення як особливо поживний та корисний напій.
Директор консервного цеху Зінаїда Рябчун розповіла, що спеціально до приїзду гостей було виготовлено нові зразки соку. Американські партнери залишилися задоволеними і смаковими, і якісними показниками цуманського продукту.
«Гості з-за океану не приховують, що нині американський споживач по-доброму «схиблений» на якості продукції, яку споживає. Кожен товар, перш ніж потрапити у споживчий кошик американського покупця, проходить ретельне вивчення не лише на його склад, а й на вміст мікро- та макроелементів. Ще одна головна вимога, без чого експорт соку до Америки взагалі неможливий, відсутність цукру. Його американці намагаються не споживати взагалі. І всім цим параметрам органічний березовий сік із Цумані відповідає на 100%», — уточнють в управлінні.