Новий термінал НІБУЛОНу до кінця тижня підготують до приймання зерна

06 березня 2018, 09:58 3245

На будівельному майданчику нового елеваторного комплексу у складі перевантажувального термінала ТОВ СП «НІБУЛОН» у Миколаєві закінчується монтаж металоконструкцій бункерів завантаження на автотранспорт і естакади відвантаження на водний транспорт.

Продовжується прокладання кабельно-провідникової продукції та підключення конвеєрів, говориться у повідомленні компанії.

«Тим часом у силосах, які вже повністю підключено до верхніх та нижніх конвеєрів, встановлюються зачисні шнеки, призначені для видалення залишкового конуса зерна. До кінця цього тижня підключення технологічного обладнання та пусконалагоджувальні роботи  мають бути завершені, а комплекс готовий до приймання/відвантаження зерна», — говориться у повідомленні.

До 20 березня мають завершитися роботи з реконструкції вантажного причалу. Зараз 10 секція причалу вже майже повністю готова, зокрема встановлено швартові тумби, обладнані люки, на черзі встановлення кранців, які запобігають пошкодженню бортів суден та зменшують контактне навантаження на корпус судна.

Як зазнчається, після завершення реконструкції причалу збільшиться довжина причального фронту перевантажувального термінала, а отже, й  швидкість обробки суден.


Для довідки: основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє та управляє другою за розміром мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів та сучасним морським терміналом, розташованим у м. Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю та ячмінь у більш ніш 20 країн світу. В 2016-17 МГ «НІБУЛОН» експортував 4,65 млн т сільгосппродукції.