На Львівщині побудували новий елеватор

06 травня 2022, 11:30 2182

Фермерський елеватор на 3 тис. т зберігання введено в експлуатацію у Львівській області.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook компанія KMZ Industries, яка виготовила обладнання для елеватора, змонтувала його, під’єднала до електромережі та впровадила систему автоматизованого управління.

«У першій черзі на об‘єкті експлуатуватимуться два силоси на плоскому дні (діаметр кожного — 14 м) та транспортне обладнання (норії, ланцюгові скребкові транспортери продуктивністю 100 т/г). Довжина транспортного маршруту — 123 м», — уточнили в компанії. 

Як зазначається, минулого тижня працівники компанії провели навчання персоналу елеватора, а також пусконалагоджувальні роботи. 


Для довідки: KMZ Industries — постачальник комплексних рішень для зберігання та обробки зерна. Здійснює проєктування, монтаж та сервіс, а також автоматизацію обладнання та технологічних процесів на елеваторах. Виробничі потужності компанії знаходяться в м. Карлівка Полтавської області. У квітні 2021 р. KMZ Industries та Variant Agro Build підписали угоду про злиття елеваторного напряму ТОВ «Варіант Агро Буд» із ПрАТ «Карлівський машинобудівний завод».