Монсанто Україна роздає гроші на соцпроекти

04 грудня 2017, 14:36 3585

Компанія «Монсанто Україна» оголосила про початок прийому грантових пропозицій від громадських організацій в рамках п'ятого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна ? житниця майбутнього».

Як повідомляє прес-служба компанії, подання заявок на перший етап відбуватиметься з 4 до 24 грудня 2017 року.

Пропозиції соціальних проектів, які спрямовані на розвиток сільських громад, приймаються за такими напрямами: освітні програми, спрямовані на покращення освіти у сільській місцевості, зокрема підтримка шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів; програми зі сталого розвитку середовища громад, у тому числі підтримка програм з покращення енергоефективності та доступу до чистої води, підтримка центрів для людей з особливими потребами, забезпечення інших місцевих потреб.

Відбір пропозицій проектів здійснюватиметься у два етапи. На першому етапі громадські організації подають коротку інформацію про проект українською мовою. Організації, які пройдуть попередній відбір, подадуть на другий етап більш детальну інформацію про проект та організацію англійською та українською мовами. Планується, що остаточне рішення про отримувачів грантів буде оголошено у червні 2018 року.

Максимальний розмір гранту, що може бути наданий ? 200 тис. грн.

Зазначається, що проекти не повинні мати жодного зв'язку з комерційною діяльністю «Монсанто». Проектна діяльність може бути розрахована на термін до шести місяців. До участі у конкурсі приймається одна заявка від кожної організації.


Для довідки: «Монсанто» є міжнародною компанією, що входить до рейтингу Fortune 500. Штаб-квартира компанії знаходиться в Сент-Луїсі (Міссурі, США). У підрозділах компанії у 69 країнах світу працюють понад 20 тис. співробітників. «Монсанто» пропонує сільгоспвиробникам високоякісне насіння товарних культур та овочів, засоби захисту рослин та інтегровані агрономічні рішення. У 1992 році було відкрито київський офіс.