Експерти розкажуть про останні тенденції в глибокій переробці зернових

23 лютого 2021, 15:15 1817

Міжнародний форум «Глибока Переробка зернових — Ринки Збуту 2021-2023» збере найдосвідченіших спікерів із відомих світових компаній для обговорення останніх тенденцій та обміну досвідом у галузі переробки зернових.

Про це AgroPortal.ua розповіла організатор форуму, СЕО компанії AgroInsightex Ольга Кулакова.

Вона відмітила, що на базі глибокої переробки кукурудзи методом ферментації навчилися виробляти 11 життєво важливих амінокислот (їх усього 20), і це ще не межа. Далі, після амінокислот, ринок буде розвиватися в напрямку виробництва вітамінів на базі продуктів глибокої переробки кукурудзи. 

«Під час форуму всі учасники отримають чітке розуміння, як диверсифікувати ризики і який продукт випускати з крохмалю. Запрошені експерти з Ізраїлю розкажуть про ефективне функціонування галузі в умовах глибокої економічної кризи та нові можливості для розширення ринків збуту — як внутрішніх, так і глобальних», — зазначає Ольга Кулакова.

За її словами, також окрема сесія буде на тему впровадження передових технологій, що сприяють підвищенню рентабельності та мінімізації втрат у процесі виробництва, вдосконалення якості готової продукції, сучасних методів контролю якості на всіх стадіях технологічного процесу.


Для довідки: міжнародний форум «Глибока Переробка зернових Ринки Збуту 2021-2023» відбудеться в Києві 26 березня 2021 року. Місце проведення: Оболонська набережна, 20, Гольф центр, Білий зал. Зареєструватися