Про це AgroPortal.ua розповіла організатор форуму, СЕО компанії AgroInsightex Ольга Кулакова.
Вона відмітила, що на базі глибокої переробки кукурудзи методом ферментації навчилися виробляти 11 життєво важливих амінокислот (їх усього 20), і це ще не межа. Далі, після амінокислот, ринок буде розвиватися в напрямку виробництва вітамінів на базі продуктів глибокої переробки кукурудзи.
«Під час форуму всі учасники отримають чітке розуміння, як диверсифікувати ризики і який продукт випускати з крохмалю. Запрошені експерти з Ізраїлю розкажуть про ефективне функціонування галузі в умовах глибокої економічної кризи та нові можливості для розширення ринків збуту — як внутрішніх, так і глобальних», — зазначає Ольга Кулакова.
За її словами, також окрема сесія буде на тему впровадження передових технологій, що сприяють підвищенню рентабельності та мінімізації втрат у процесі виробництва, вдосконалення якості готової продукції, сучасних методів контролю якості на всіх стадіях технологічного процесу.
Для довідки: міжнародний форум «Глибока Переробка зернових — Ринки Збуту 2021-2023» відбудеться в Києві 26 березня 2021 року. Місце проведення: Оболонська набережна, 20, Гольф центр, Білий зал. Зареєструватися