Louis Dreyfus побудує лінію з виробництва спецкормів у Китаї

30 вересня 2024, 13:53 127

Компанія Louis Dreyfus Company (LDC) заклала фундамент нової лінії з виробництва спеціальних кормів у Тяньцзіні (Китай) у межах стратегічних планів групи щодо диверсифікації доходів завдяки продуктам із доданою вартістю.  

Про це говориться у повідомленні компанії.

«Розташована на земельній ділянці площею 11 тис. м² поблизу існуючого заводу LDC з переробки олійних культур у Тяньцзіні, нова лінія з виробництва спеціальних кормів буде зосереджена на виробництві ферментованого соєвого шроту, розширюючи присутність LDC на швидкозростаючому ринку спеціалізованих кормових протеїнів Китаю, який, як очікується, зросте на 7%», — сказано у повідомленні. 

На заводі буде застосовано технологію, яка покращить вміст кормового протеїну, смакові якості та засвоюваність завдяки синергічній ферментації кількома пробіотичними штамами.   

«Завдяки цій інвестиції ми прагнемо забезпечити місцеву галузь тваринництва та птахівництва високоякісними спеціальними кормовими протеїнами, які можуть сприяти більш ефективному тваринництву, допомагаючи покращити стан здоров’я та швидкість росту кількох видів тварин», — зазначив головний технічний директор LDC з харчування тварин у Північній Азії Шеншу Хуанг.   

Очікується, що нова виробнича лінія запрацює в другій половині 2025 року.  


Для довідки: Louis Dreyfus Company (LDC) — міжнародна французька компанія. Головний офіс знаходиться у Женеві. Компанія заснована у 1851 році й зараз працює у 50 країнах світу. В Україні працює з 1998 року та займається аграрним бізнесом, експортом зернових та олійних культур. Компанії належить 6 елеваторів у Вінницькій, Черкаській та Запорізькій областях. Входить до топ-20 агрокомпаній України.