Діти Донецької області зобразять село своєї мрії

07 листопада 2016, 18:01 2372

Компанія HarvEast організовує конкурс для дітей 4 районів Донецької області: Мангушського, Нікольського, Волноваського і Великоновосілківського. В рамках конкурсу діти зобразять село своєї мрії, а переможці отримають цінні призи та подарунки.

Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу.

«Цьогоріч ми вирішили не обмежувати дітей двома номінаціями — дали їм свободу творчості. Конкурсною роботою може стати твір, малюнок, саморобка, макет, фотографія або відеоролик. Головне, щоб робота відповідала на запитання: «Що зробить моє село кращим?». У цьому проекті нам головне зрозуміти, яким бачать своє село маленькі жителі. Ми хочемо, щоб вони проявили свою фантазію і творчість, реалізували свій потенціал», – зазначила керівник PR-служби компанії Олена Зубарєва.

У конкурсі можуть брати участь діти від 10 про 14 років. Свої роботи вони можуть здати до 12 грудня 2016 року відповідальному вчителеві у своїй школі або працівникові компанії.

Переможців конкурсу буде названо 26–28 грудня 2016 року.


Для довідки: HarvEast — сільськогосподарський холдинг. Основні напрями діяльності холдингу: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво.

Холдинг HarvEast створений 10 березня 2011 року на базі сільськогосподарських активів ПАТ ММК ім. Ілліча. Акціонерами HarvEast Holding є група СКМ і група «Смарт-Холдинг».