Планова переробка цього року становить не менше 2700 тонн за добу, говориться у повідомленні компанії.
«Про прогнози з кількості переробленої сировини говорити ще рано, та ми дивимось у майбутнє з оптимізмом. Початку процесу переробки передувала кропітка робота по реконструкції та модернізації обладнання. Підготовка до нового сезону цукроваріння проходила дуже напружено через суттєві об»єми робіт. Інвестиції у модернізацію обладнання та капітальні ремонти перевищили $850 тис.», — говориться у повідомленні.
Уточнюється, що завдяки ефективному плануванню та згуртованій роботі персоналу всі заплановані роботи були виконані вчасно, пуск заводу відбувся згідно плану.
Протягом ремонтного періоду було проведено такі роботи: капітально відремонтований дифузійний апарат; встановлено новий пульпоуловлювач з реконструкцією схеми жомопресової води; придбано і встановлено центрифугу С-300 на ІІ продукт; придбано і встановлено два вакуум-апарати на ІІ продукт; реконструйовано конденсатну схему; придбано і встановлено частотні перетворювачі; модернізовано вапняково-випалювальну піч.
«Ключовими цілями зазначеної модернізації є збільшення потужності добової переробки сировини, зменшення витрат газу та покращення якості готової продукції. Колектив заводу з перших днів роботи звертає увагу на зменшення втрат при прийомці сировини і сокодобуванні та на підвищення якості кінцевого продукту», — підсумували на підприємстві.
Для довідки: Група компаній Cygnet обробляє понад 24,2 тис. га в центральній частині України: Житомирській і Вінницькій областях.