Corteva оновлює модель насіннєвого бізнесу в Україні

26 травня 2022, 12:42 784

Компанія Corteva Agriscience переходить на єдину пряму модель ведення насіннєвого бізнесу в Україні, починаючи з 1 червня 2022 року.

Як говориться у повідомленні компанії, цей підхід анонсується з урахуванням ситуації на аграрному ринку під час воєнних дій, оцінки коротко- та довгострокових фінансово-економічних можливостей учасників ринку щодо своєчасного забезпечення українських сільгоспвиробників насіннєвим матеріалом.

«Зважаючи на рішення щодо єдиної моделі, компанія також розпочинає процес виведення з ринку України насіннєвого бренду Brevant® seeds та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи, соняшнику та озимого ріпаку під брендом Pioneer®», — говориться у повідомленні. 

Як перший крок, напередодні сезону компанія пропонуватиме українським фермерам купівлю насіння озимого ріпаку бренду Brevant® seeds безпосередньо у торгових агентів, які з 2019 року працюють напряму з сільгоспвиробниками, пропонуючи насіння гібридів кукурудзи та соняшнику бренду Pioneer®.

Наступним кроком буде ґрунтовний аналіз та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи та соняшнику Brevant® seeds з портфелем Pioneer®, адаптація мережі торгових агентів, а також логістичної та складської мережі й функцій всередині компанії. 

«Зараз головним пріоритетом діяльності Corteva в Україні є допомога фермерам у забезпеченні продовольчої безпеки країни в умовах війни. Наші польові команди, виробництво, склади та логістика роблять усе можливе, щоб максимально підтримувати сільгоспвиробників у цей непростий для всіх час. 

Зважаючи на аналіз сезону кукурудзи та соняшнику, що минув, а також прогнози з розвитку аграрного ринку в майбутньому, особливо з фінансово-економічного погляду, ми розуміємо, що для повного та своєчасного забезпечення попиту на насіння Corteva Agriscience, зокрема і озимого ріпаку, найоптимальнішим рішенням є саме пряма модель, яка вже третій рік доводить свою ефективність для тисяч фермерів по всій країні», — коментує керівник відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв.

Компанія наголошує, що через можливу наявність у дистрибуторів незначного запасу насіння озимого ріпаку, кукурудзи та соняшнику з минулого сезону, вони можуть також пропонувати фермерам певні обмежені кількості гібридів у межах наявних запасів.


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.