Угода на поставку органічної сої була укладена з німецькою переробною компанією «Агріпротеїн ГмбХ» (Agriprotein GmbH). Відповідно до умов контракту якість поставленої продукції була підтверджена у два етапи. До підписання контракту перші зразки сої були відібрані і перевірені європейською лабораторією Galab (Німеччина), яка підтвердила органічне походження продукції та її високу якість. Другий етап перевірки відбувся вже після отримання замовником продукції, у ході якої органічний статус сої знову був підтверджений.
Нагадаємо, що минулого року «Астарта» завершила трирічний процес з отримання першого врожаю органічних зернових та олійних культур, що відповідає прагненням європейських країн щодо розширення органічного землеробства.
У сезоні 2021 загальна площа земельного банку Компанії під органічною продукцією складає 1800 га. В органічній сівозміні маємо такі культури: соя, просо, гірчиця, соняшник, кукурудза та озима пшениця.
У планах Компанії сертифікація такої продукції за стандартами Bio Suisse (Швейцарія) та USDA NOP (США).