Агропродсервіс освоює будівельну сферу

10 вересня 2016, 07:40 2390

Завод «Агроіндустрія-11» компанії «Агропродсервіс» проводить модернізацію та нарощування потужностей, що дозволить забезпечити компанію та населення дешевими та якісними залізобетонними виробами.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Новий завод з'явився завдяки ідеї Івана Чайківського — він хотів мати свою будівельну індустрію, щоб зменшити витрати на бетонні решітки для підлоги тваринницьких комплексів компанії. До появи «Агроіндустрії-11» їх доставляли аж з Харківської області.

На підприємство останнім часом придбали причепну бочку для перевезення цементного розчину «Шпіцер» та кілька дев’ятикубових змішувачів на базі «КамАЗу». Тепер на заводі більше десяти одиниць техніки.

«Агроіндустрію-11» побудували на площі колишнього заводу залізобетонних конструкцій. Перебудування виробництва призвело до появи можливості виробляти решітки для підлоги тваринницьких комплексів, віконні та дверні перемички, стовпчики для садів, скоро також почнеться виробництво бруківки.


Для довідки: Потужності корпорації «Агропродсервіс» розташовані в трьох областях — Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Основні напрямки діяльності — рослинництво, насінництво, виробництво комбікормів, свинарство, птахівництво і молочне скотарство. Земельний банк — 40 тис. га.