З кожного квитка EuroTier €1 направлять до благодійного фонду Save UA

18 жовтня 2022, 09:50 2252

З метою підтримки постраждалих від війни сільгосппідприємств в Україні DLG, організатор EuroTier, пожертвує один євро до благодійного фонду Save UA за кожен проданий квиток на виставку, яка відбудеться в Ганновері, Німеччина, 15-18 листопада 2022 р.

Про це йдеться у пресрелізі DLG.

DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство) започаткувало кілька ініціатив для України на провідній світовій виставці з тваринництва EuroTier 2022. Зокрема, разом із Німецько-українським аграрно-політичним діалогом у середу, 16 листопада, в межах EuroTier DLG відбудеться міжнародна конференція «Боротьба за існування українського тваринництва». 

«Війна в Україні має серйозні наслідки для сільського господарства, зокрема для тваринництва. Виробнича та логістична інфраструктура сільського господарства в багатьох місцях значною мірою пошкоджена, доступ до засобів і ресурсів виробництва ускладнено, наявність робочої сили обмежено, а воєнні дії тривають, часто на території окремих агробізнесів. Страждають люди, але і тварини так само стають жертвами війни. За попередніми оцінками, під час війни вже втрачено 15-20% поголів’я великої рогатої худоби, свиней і птиці», — йдеться у повідомленні.

Українська аграрна спільнота також буде представлена на EuroTier

Найважливіші українські галузеві асоціації — Український клуб агробізнесу (УКАБ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР), Асоціація виробників молока (АВМ), Асоціація свинарів України (АСУ) — будуть представлені на спільному стенді (павільйон 26, стенд E39), щоб представляти інтереси своїх членів та інформувати економічних партнерів, ЗМІ й відвідувачів щодо поточного стану в українському тваринництві та кормовиробництві.  

Під час заходу високопосадові представники аграрної політики та аграрного бізнесу України проінформують про розвиток тваринництва в умовах кризи та про необхідність відбудови. З цією метою вони представлять свої пропозиції щодо активізації економічної співпраці з Німеччиною та ЄС, щоб така відбудова була успішною.

Які широкомасштабні наслідки російської загарбницької війни для тваринництва України? Як можна забезпечити стале відновлення? Цим та іншим питанням буде присвячена фахова конференція «Боротьба за існування українського тваринництва».

Конференція відбудеться в межах виставки EuroTier 16 листопада з 10:00 до 12:30, конференц-зал 3В, Convention Center, виставковий центр м. Ганновер, Німеччина. 

Відвідувачі EuroTier можуть потрапити на конференцію безкоштовно за умови попередньої онлайн-реєстрації. Конференція проводиться німецькою та українською мовами. Організатори конференції — Німецько-український аграрно-політичний діалог та DLG e.V.