На Київщині у теплицях вирощують шиїтаке

01 травня 2021, 08:00 3796

У Київській області ведуть діяльність 40 тепличних підприємств.

Про це AgroPortal.ua повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОДА.

Основними вирощуваними культурами є огірки тепличні, томати, редиска, цибуля зелена, кріп, петрушка, цибуля-порей, кінза, шпинат.

«Поряд з цим широке розповсюдження мають, у вирощуванні в теплицях, шампіньйони, глива звичайна, шиїтаке», — додають в управлінні.

N.B. #ІндексАПК. Розвитку Київщини сприяє висока забезпеченість кадрами та природній потенціал

Зокрема, згідно відкритих даних, у тепличному сегменті Київській області працюють компанії «Санрайз», «Агроукр», «Комбінат «Тепличний», «Астра Агро», «Агроопт», «Агрофірма «Когорта», «Українські печериці» та ін.


Наталія Рекуненко, AgroPortal.ua