Створено Платформу природоорієнтованих рішень

31 грудня 2022, 11:15 1740

Компанія WWF-Україна презентувала першу в Україні Платформу природоорієнтованих рішень.

Про це повідомляє пресслужба компанії, відмічаючи, що метою створення платформи є збір і поширення практичних порад і методологій, які допоможуть зберегти природу та покращити життя людини.

«Природоорієнтовані рішення дають можливість розумно використовувати, зберігати, відновлювати природу та одночасно впливати на процвітання людини. Платформа пояснює, що таке природоорієнтовані рішення, які вони бувають та як ми можемо впроваджувати їх у власне сьогодення. Тут ви знайдете найцікавіші та релевантні для України рішення, методології та рекомендації. Вони будуть зрозумілими та корисними як студентам, так і громадам, науковцям та громадським організаціям, мерам міст, представникам державних органів влади та молоді — усім тим, хто об’єднався навколо теми покращення життя людини, сталого підходу до нього та відновлення природи України після війни», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що інформація на платформі постійно поновлюється та додається, аби сформувати цілісний підхід до впровадження природоорієнтованих рішень, залучаючи бізнес, місцеві громадські організації, об’єднані територіальні громади та молодь для врахування їхнього бачення.  

Також на платформі передбачається можливість для спілкування з експертами та форма зворотного зв'язку — кожен може поділитися впровадженими природоорієнтованими рішенням у власному регіоні, місті чи дворі.


Для довідки: Платформа природоорієнтованих рішень створена у межах проєкту INSURE за фінансової підтримки Швеції та в партнерстві з українськими та міжнародними експертами.