LNZ Hub розпочне роботу в форматі індивідуальних зустрічей

04 липня 2022, 08:07 1474

Цьогоріч технологічна платформа LNZ Hub 5.0 починає свою роботу з 11 липня 2022 року в форматі індивідуальних зустрічей на полях Дубенської Аграрної Компанії у Рівненській області.

Про це повідомляє організатор технологічної платформи компанія LNZ Group. 

LNZ Hub 5.0 представлено 4 блоками: 

  • лінійка гібридів кукурудзи бренду UNIVERSEED; 
  • технологія захисту DEFENDA на кукурудзі;
  • лінійка ексклюзивних гібридів соняшнику від бренду Strube;
  • технологія захисту DEFENDA на соняшнику. 

У першому блоці — особливості селекції зернових та силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED з ФАО від 220 до 440, презентація силосних гібридів селекції Leafy та Leafy Floury.

«У зерновій лінійці представлено 9 гібридів, що відрізняються високою пластичністю, посухостійкістю та придатністю для вирощування за різних умов та різного рівня інтенсивності технологій. Серед гібридів новинка — UNI3717/EXPM051 (ФАО 370). У силосній лінійці представлено 6 гібридів, що відрізняються високим рівнем облистяності, високим потенціалом урожаю зеленої маси та зерна борошнистого типу. Новинка — S3477/EXPG601 (ФАО 440)», — коментують у компанії.

На LNZ HUB також можна буде ознайомитись із чотирма системами захисту на кукурудзі від бренду DEFENDA

На всіх представлених системах демонструються різноманітні схеми з різними підходами та варіаціями продуктів, включаючи мікродобрива DEFENDA для позакореневого живлення кукурудзи. 

«Мета даного блоку — довести економічноу та біологічну ефективність обраних продуктів на кукурудзі, а також — вивчити вплив ґрунтового, страхового та комбінованого гербіцидного захисту з внесенням мікродобрив на формування потенціалу продуктивності культури», — повідомляють організатори. 

Наступний блок — демонстрація лінійки гібридів соняшнику селекції Strube, ексклюзивним дистриб’ютором яких є компанія LNZ Group. Лінійка включає гібриди під різні технології: класичну, сульфо- та ІМІ-стійкі. 

Представлені посухостійкі, толерантні до фомопсису та вовчка гібриди соняшнику Strube і, звісно, новинки: Сарелія, Кімера, Конквест та Мерісан. 

Четвертий блок — система захисту гібридів соняшнику цьогоріч побудована на застосуванні продуктів бренду DEFENDA у чотирьох схемах, найбільш наближених до тих, що використовуються господарствами та мають високу ефективність у даних ґрунтово-кліматичних умовах. 

«Ви побачите результати підживлення соняшнику, яке ми проводили з використанням продуктів з лінійки мікродобрив DEFENDA, та як саме мінеральні елементи дозволяють покращити якість врожаю. Ми ставили перед собою мету — продемонструвати ефективність роботи однокомпонентних препаратів, надати алгоритм вибору технології соняшнику, яка буде оптимальною до ваших ґрунтово-кліматичних умов», — зазначають у LNZ Group. 


Записатись на екскурсії можна у менеджера вашого регіону

Детальніша інформація за номером: +38 (067) 370 65 95.