Про це розповів директор компанії «Югторгсервіс» Андрій Тетью, повідомляє Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
«Минулого тижня працювали дуже інтенсивно, але зараз попит на овочі знизився, складські приміщення супермаркетів забиті продукцією, а купівельна спроможність зменшилася. Ранні овочі починають витісняти овочі минулого врожаю. Нам цікаво формувати товарні партії молодої капусти, редиски, огірка, томатів», — зазначає Андрій Тетью.
За його словами, серед важливих особливостей часу: упакована продукція реалізується швидше, покупець вимагає якість, допустимий відсоток браку залишається на рівні 3%
Засновник компанії «Агрокоін» Андрій Чорний зазначає, що якщо попит на овочі борщового набору зберігається, то тепличні овочі не в фаворі. За його словами: «Виробники у паніці, бо купляють слабо».