У Континенталі вважають успішною «першу» збиральну кампанію

27 серпня 2019, 15:58 1693

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» завершила обмолот ранніх зернових культур, намолотивши понад 530,5 тис. тонн врожаю із загальної площі 109,6 тис. га.

Як говориться у повідомленні компанії, найбільшу частку площ — а це 46,5 тис. га  — становила озима пшениця. Окрім того, у сезоні-2019 «Контінентал» зібрав озимі ячмінь, ріпак та жито, а також ярі ячмінь і пшеницю.

Під час літніх жнив Компанія задіяла 962 одиниці власної та найманої техніки: 182 комбайни і 780 одиниць вантажного автотранспорту. Зокрема обмолот здійснювали і 26 нових комбайнів CLAAS LEXION, які «Контінентал» придбав на початку цієї збиральної кампанії.

«Нашу першу збиральну, яку об'єднана компанія проводила вже як єдиний бізнес, можна вважати цілком успішною. Вона пройшла у встановлені агрономічні терміни та без відчутних труднощів. Окрім того, завдяки потужним інвестиціям у цьому році ми змогли суттєво покрити дефіцит в техніці», — сказав генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.

Зараз у «Контіненталі» триває підготовка до збирання пізніх культур — кукурудзи, цукрового буряку, сої та соняшнику. Розпочато викопування картоплі.


Для довідки: у червні 2019 року Агрохолдинг «Мрія» та CFG (Continental Farmers Group) об'єднались під єдиним брендом «Контінентал» та почали працювати як єдиний бізнес зі спільним міжнародним інвестором SALIC UK. Компанія обробляє 195 тис. га земельного банку на території 5-ти областей Західної України.