У Corteva значно зросло число клієнтів

30 червня 2022, 16:15 1090

Число клієнтів Corteva Agriscience зростає. Протягом 2021/22 МР насіння кукурудзи високоякісної генетики бренду Pioneer® обрало майже 2500 господарств, а соняшнику — практично 4000, що відповідно на 15% та 20% більше, ніж минулого сезону.

Як говориться у повідомленні компанії, також на 23% в сезоні 2021/22 зросло число клієнтів, які обрали сучасні засоби захисту Corteva порівняно з попереднім сезоном 2020-2021 — більше 3000 фермерських господарств. 

Зазначається, що незважаючи на складнощі, викликані воєнною агресією росії проти України, команда Corteva поновила відвантаження насіння та засобів захисту рослин своїм клієнтам у першій половині березня. Компанія переналаштувала процеси відвантаження продукції для клієнтів, аби підвищити ефективність даного процесу. 

«Corteva працює заради фермерів та продовольчої безпеки світу, тому ми намагалися зробити все можливе для фермерів, які попри війну продовжували сіяти та мали отримати необхідне насіння, щоб почати роботи», — говорить керівник відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв.

Основними чинниками зростання кількості клієнтів Corteva є виведення на ринок України інноваційних засобів захисту рослин, а також різноманіття портфелю насіння кукурудзи, соняшнику та ріпаку, яке дозволяє запропонувати сільгоспвиробникам гібриди, адаптовані для різних природно-кліматичних умов. Крім того, фермери України оцінили перевагу моделі прямих продажів насіння, яку Corteva Agriscience впровадила три роки тому для продажів насіння кукурудзи та соняшнику бренду Pioneer® і в сезоні-2022, відповідаючи на потреби клієнтів, розширила дію пропозиції на озимий ріпак. 


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.