На BIOFACH Україну представлятимуть 39 компаній

03 лютого 2024, 13:20 1874

13-16 лютого 2024 року відбудеться найбільша міжнародна виставка органічних продуктів BIOFACH 2024, що традиційно проходить у Нюрнберзі (Німеччина) та охоплює сферу органічних харчових продуктів, напоїв та непродовольчих товарів.

Кількість компаній-учасниць BIOFACH з України зростає з кожним роком, і цьогоріч участь у виставці візьме 39 компаній. Для порівняння: 2023 року їх було 23,

За інформацією OrganicInfo.ua, експонентами 11-го Національного павільйону України стануть 14 компаній, серед яких експортери органічних зернових, бобових, круп, меду, горіхів, ягід, олії, молочної продукції, ягідних паст, шоколаду, продуктів дитячого харчування тощо.

Ще 11 компаній будуть представлені в межах стенду, організованого завдяки підтримці проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» (COA), за фінансової підтримки Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, у співпраці з ГС «Інноваційне фермерство та кооперація» та асоціацією «Ягідництво України».

10 компаній — на стенді, організованому Німецьким центром сприяння імпорту (IPD).

4 українські компанії матимуть індивідуальні стенди на виставці BIOFACH.

Україна буде представлена також у межах роботи Конгресу, щоб презентувати свій органічний сектор на міжнародній дискусійній платформі.