KSG Agro відсіяв озимий ріпак і приступив до пшениці

11 вересня 2019, 10:24 1461

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, завершили посів озимого ріпаку та приступили до посіву озимої пшениці.

Як повідомила прес-служба компанії, озимий ріпак посіяно на загальній площі в 2 тис. га.

За словами голови ради директорів KSG Agro Сергія Касьянова, успішній посівній кампанії озимого ріпаку сприяли сприятливі для вирощування цієї культури погодні умови.

Завершивши посів озимого ріпаку в серпні, у вересні нинішнього року господарства холдингу приступили до посіву озимої пшениці. Планується засіяти цією культурою 6,5 тис. га.

«Ми сподіваємося, що погода сприятиме успішній посівній кампанії озимої пшениці. Поки погодні умови ми характеризуємо як нормальні, однак, як для цієї культури замало вологи. Втім, ми сподіваємося на осінні дощі та сніжну зиму, що в майбутньому сприятиме високій врожайності озимої пшениці», — зазначив Сергій Касьянов.


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA). Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.