Польська генетика допоможе львівським свинарям

21 вересня 2017, 15:02 2705

ТзОВ «Еко Міт» на початку вересня 2017 р. закупило у Польщі 40 репродуктивних кнурів Р76 і Neckar компанії Choice Genetics.

Про це повідомляє Асоціація свинарів України.

За словами представників підприємства, частину тварин залишили для власного виробництва, а решту — на запит клієнтів продаватимуть «у комплекті» зі свиноматками.

«Наша компанія закупила термінальних кнурів з метою реалізації їх на території України для допомоги господарствам у багатотоварному виробництві свиней на базі найкращої генетики і виробничих стандартів підібраних до місцевих умов. Цих кнурів обрали тому, що вони поєднують у собі найкращі характеристики продуктивності й функціональності», — коментують в «Еко Міт».


Для довідки: ТзОВ «Еко Міт» створене у жовтні 2013-го за підтримки польських партнерів, розташоване у селі Батятичі, що на Львівщині. Підприємство працює з генетикою компанї Choise Genetics.

Кнур Р76 («економічний») — створений для виробництва більших об'ємів м'яса при якомога менших затратах на виробництво, а також провідний репродуктор. Головні переваги — екстремальні темпи приросту, вирівняне гніздо, значна життєздатність, високий імунітет поросят, відповідна висока якість м'яса.

Кнур Neckar — характеризується швидкими темпами приросту, міцною будовою тіла та доброю м«ясистістю. Дозволяє провадити виробництво важких і добре збудованих свиней на забій.