DuPont визнана однією з найбільш інноваційних компаній світу

31 січня 2018, 16:17 3669

Агентство Clarivate Analytics назвало компанію DuPont однією з провідних світових інноваційних компаній 2017 року, сьомий рік поспіль включаючи компанію в престижний список.

У щорічний рейтинг входять найбільш інноваційні корпорації і організації, які внесли найбільший вклад в розвиток інновацій за допомогою створення нових технологій та їх комерційної реалізації, говориться у повідомленні компанії.

Серед останніх інновацій DuPont відзначені наступні:

- Технологія DuPont™ Intexar™ для матеріалів, використовуваних в одязі для занять спортом і фітнесом,

- Лінійка терморегулювальних матеріалів DuPont™ Temprion™ для застосування в електронних пристроях,

- Удосконалена технологія CRISPR-Cas для рослинництва,

- Технологія для підвищення врожайності Pioneer® Qrome™,

- Пробіотики преміум-класу HOWARU® Shape, що допомагають зменшити обсяг талії, ефективність яких була доведена в ході клінічних випробувань,

- Система ферментації DuPont™ SYNERXIA® Thrive, інноваційне рішення на основі дріжджових грибків і ферментів для збільшення вироблення паливного етанолу.

Престижний рейтинг означає міжнародне визнання істотного внеску включених в нього компаній в галузі інноваційних розробок. Рейтинг є надійним інвестиційним ресурсом і доказом зростання фінансування галузі наукових досліджень, кількості реєстрованих патентів і розвитку нових ринків. Рейтинг Clarivate Analytics високо оцінює інноваційні компанії, для яких пріоритетним залишаються інвестиції в унікальні розробки, що довели свою ефективність. Зміцненню позицій цих компаній також сприяє успішна реєстрація патентів і розвиток нових глобальних ринків, відзначили у DuPont.


Для довідки: DuPont — це підрозділ компанії DowDuPont (NYSE: DWDP), холдингової компанії, що об'єднує The Dow Chemical Company і DuPont, на основі якої будуть створені великі незалежні публічні компанії в сегментах продукції для сільського господарства, наукомістких матеріалів і спеціальних продуктів. Спираючись на передові інновації, три нові компанії займуть лідируючі позиції у відповідних галузях з метою задоволення потреб замовників і внесення вкладу в рішення проблем глобального масштабу.