Corteva та USAID об’єднують зусилля для допомоги українським фермерам

05 червня 2023, 18:00 1208

Corteva, Inc. та Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) розпочали співпрацю для підтримки українських фермерів.

Завдяки цій співпраці USAID і Corteva Agriscience сприятимуть досягненню спільних цілей щодо розширення доступу фермерів до сировини, фінансування та зберігання зібраного врожаю, говориться у повідомленні компанії. 

«Українські фермери проводять посівний сезон, зіштовхуючись із величезними викликами, — зазначив президент Corteva Agriscience в регіоні Європа, Близький Схід та Африка Ігор Тесленко. — Ми маємо честь підтримати їхні зусилля нашими насіннєвими гібридами та засобами захисту рослин, які пропонують одну з найдосконаліших у світі генетик та екологічно сприятливих засобів захисту. Наші інноваційні рішення дозволять фермерам досягти своїх цілей щодо врожайності та продуктивності, одночасно підтримуючи нагальні потреби продовольчої безпеки своєї країни та глобального сільськогосподарського ринку».

Зазначається, що співпраця Corteva та USAID сприятиме просуванню спільних цілей, вирішуючи ключові пріоритети для фермерів, такі як розширення доступу фермерів до фінансових рішень, включаючи векселі, якими користуються уповноважені банки, і фінансові розписки, а також надання фермерам рішень для зберігання зерна. 

«Завдяки об'єднанню сил приватного та державного секторів ця співпраця дасть змогу українським фермерам продовжувати вирощувати врожаї, які мають вирішальне значення для регіональної та глобальної продовольчої безпеки», — вважають у компанії. 


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.