BASF створив новий мобільний помічник для агрономів

10 травня 2017, 15:36 3760

Концерн BASF запустив оновлений мобільний додаток «Каталог ЗЗР BASF 2017», покликаний стати надійним помічником і порадником для агрономів.

Необхідна інформація доступна для користувачів у будь-який час та у будь-якому місці. Зокрема, аграрії можуть підібрати оптимальне рішення для захисту своїх культур і дізнатися про спосіб та норми застосування препаратів. Крім того, це новітній зручний спосіб отримати оперативну консультацію від менеджерів BASF, повідомляють в компанії.

Як відзначається, після запуску першого мобільного каталогу ЗЗР BASF у 2014 р., який викликав високу зацікавленість аграріїв у таких технологіях, розробники суттєво вдосконалили нову версію. «Каталог ЗЗР BASF 2017» створений за допомогою інноваційного інструменту — React Native, що пришвидшує роботу програми, оперативно імпортує її на різні операційні системи (iOS, Android, Windows Mobile) і робить її застосування максимально зручним. Серед цілої низки переваг оновленого додатку — розширене та актуалізоване інформаційне наповнення, стильний і зручний інтерфейс, а також надшвидка система пошуку, яка видає потрібні дані всього за 1,5 секунди.

Для максимальної зручності користування програмою розробники оптимізували і спростили її навігаційну модель, яка тепер стала горизонтально-вертикальною. Так, провівши по екрану праворуч чи ліворуч, можна переходити між розділами про с/г культури, а також продукти в алфавітному порядку і в межах кожної групи препаратів — фунгіциди, гербіциди, інсектициди, протруйники, регулятори росту та інші. Окрім основних розділів у меню інтегровані корисні посилання, які ведуть на сайт компанії BASF.

«N. B.!» Смартфон вам в поле

«Ми неймовірно раді, що за допомогою цифрових технологій можемо забезпечити комплексними рішеннями сотні українських фермерів одночасно. Господарі, особливо в гарячий сезон, цінують свій час і відкриті до нових знань для зручнішого управління сільським господарством. А з новим мобільним додатком «Каталог ЗЗР BASF 2017» найпотрібніша інформація завжди під рукою. Ми віримо, що оновлена версія сподобається українським фермерам і стане надійним помічником для ще більшої кількості господарств», — підкреслив керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу Тіберіу Діма.

Нову версію мобільного каталогу можна завантажити у мобільних магазинах App Store, Google Play Market та Microsoft Store.


Для довідки: концерн BASF створює хімію вже протягом 150 років. Близько 112 тис. співробітників компанії роблять свій внесок в успіх клієнтів концерну практично в кожному секторі і практично в кожній країні світу. Продуктовий портфель складається з 5 сегментів: хімікати, спеціальні продукти, функціональні матеріали і рішення, рішення для сільського господарства, а також нафта і газ. У 2015 році обсяг продажів концерну склав близько €70 млрд. Акції BASF торгуються на фондових біржах Франкфурта (BAS), Лондона (BFA) і Цюріха (AN).