Агропродсервіс запустив другу лінію комбікормового заводу

21 березня 2019, 12:55 2591

Компанія «Агропродсервіс» розпочав тестувати в роботі другу чергу заводу з виробництва кормів в селі Настасів на Тернопільщині.

Все обладнання нової лінії українського виробництва — Хорольського механічного заводу, говориться  у повідомленні.

«Потужність нової лінії дозволить збільшити обсяги виробництва кормів вдвічі, а це додаткові 10 тон комбікормів в годину. Після введення в експлуатацію, «Агропродсервіс» матиме змогу виробляти 440 тон комбікормів на добу», — уточнили в компанії.

На комбікормовому заводі компанія загалом виробляє: 11 видів кормів для свиней;  4 види кормів для молочного стада; 3 види кормів для відгодівлі ВРХ; 5 видів комбікормів для курей-бройлерів; 3 види кормів для індиків.

«Усі корми, виготовлені на заводі, використовуються виключно для внутрішнього споживання на тваринницьких та птахофермах», — додали в компанії.


Для довідки: «Агропродсервіс» — один з провідних вертикально інтегрованих агрохолдингів України, працює з 1999 року. Земельний банк — 40 тис. га. Має потужності з виробництва насіння, переробки сої та виробництва комбікормів, три елеватора потужністю зберігання 172 тис. т. Також займається свинарством, виробництвом молока та птахівництвом. Потужності птахівництва оцінюються в 2 млн голів птиці на рік.