Від сушарки до завальної ями: чому аграрії обирають обладнання від українського виробника

18 вересня 2024, 11:11 520

Елеватор фермерського господарства «Вікторія» повністю, починаючи від сушарки і закінчуючи завальною ямою, складається з обладнання від українського виробника LUBNYMASH. Також зерносушарка обладнана автоматичним твердопаливним теплогенератором від української компанії GRECO GROUP.

Власник СФГ «Вікторія» Олександр Голомах зазначає, що у виборі виробників обладнання насамперед керувався критерієм «ціна якість», і за цим показником найбільше підійшло елеваторне обладнання компанії LUBNYMASH

До того ж підприємство отримало відшкодування від держави 25% від вартості обладнання українського виробництва. 

Олександр Голомах розповідає, що будував елеватор суто під власні потреби і з потужністю, необхідною під наявний земельний банк підприємства. Елеваторний комплекс господарства «Вікторія» розрахований на 7,5 тис. т одночасного зберігання та повністю укомплектований обладнанням LUBNYMASH: три силоси обсягом 2,5 тис. т кожний, транспортне обладнанням потужністю 100 т/год, хопери на 400 т, завальна яма на 40 м³ та бункер завантаження автотранспорту на 50 м³.

Наразі фермер обладнанням та роботою елеватора задоволений: за два відпрацьованих сезони жодних питань чи зауважень не виникало.

Проєкт #СушиPRO100 реалізується за підтримки компаній LUBNYMASH & GRECO GROUP


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua