Золоті перепели. Ніша, яка приносить гроші у перший місяць роботи
Фермерка з Хмельниччини Надія Баланюк уже 10 років займається вирощуванням перепелів. Продає яйця, тушки та птицю для розведення.
Про це вона розповіла під час ефіру в Instagram.
«Продукцію продаю з дому, також відправляю «Новою Поштою». Планую збільшувати асортимент. До яєць і тушок додаю фарш та копчені перепілки. Я давно планувала коптити на продаж, адже для себе ми завжди це робили. Але не могла зрозуміти, яку технологію краще використовувати. Виявилося, що дідівські методи — найкращі», — зазначає Надія Баланюк.
Щойно налагодиться процес виробництва і продажу фаршу та копчених перепілок, фермерка планує ще додати до асортименту тушкованки.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua