Корейські технології очищення зерна стають доступними в Україні

03 лютого 2020, 08:50 2301

Компанія DAEWON GSI (Південна Корея), яка має 50-річний досвід у сфері елеваторного та зерноочисного обладнання, вийшла на український ринок.

«Ми бачимо величезні перспективи співпраці з Україною, і можемо запропонувати вашим компаніям найкращі рішення у своєму сегменті. Інноваційна, високотехнологічна техніка допоможе виробникам ефективно справлятися з поставленими завданнями, а нам розширить географію її застосування», — прокоментував для AgroPortal.ua керівник відділу маркетингу DAEWON GSI Джанг У Сук.

Ексклюзивним партнером та єдиним дистриб'ютором DAEWON GSI в Україні виступає «Грін Сервіс ЮА». У березні 2019 р. компанії підписали меморандум про співпрацю, і зараз готові запропонувати українському ринку три флагманські продукти: фотосепаратори, зерносушарки та апарати для очищення зерна.


Представники «Грін Сервіс ЮА» та DAEWON GSI під час підписання меморандуму

«У нас багато партнерів у Росії, Казахстані, Узбекистані, Азії, Латинській Америці, США, Японії та багатьох інших країнах. Зараз починаємо працювати на українському ринку та покладаємо на нього великі надії. За кількістю елеваторів та їхньою потужністю Україна випереджає багато європейських країн. У тій же Польщі є представництво DAEWON GSI, а у нас понад 800 елеваторів і досі не було такого обладнання», — каже засновник «Грін Сервіс ЮА» Сергій Каськов.

Наприклад, фотосепаратор SPK+ виробництва південнокорейської компанії визнаний найкращим кольоровим сортувальником у світі. Він може розпізнати 16 млн кольорів і виявити дефекти розміром від 0,14 до 0,07 мм. До того ж він має низьку витрату електроенергії та можливість дистанційного керування через смартфон», — каже засновник «Грін Сервіс ЮА».

Фотосепаратор SPK+ став результатом 25-річної роботи та накопичення знань фахівцями DAEWON GSI. Унікальне обладнання є в декількох специфікаціях і забезпечує сортування багатьох видів зерна, насіння, і навіть продуктів переробки, як, наприклад, цукор або какао.


Фотосепаратор SPK+

Крім того, DAEWON GSI виробляє всі види обладнання для багаторівневої обробки зернових культур, апарати попереднього очищення зерна, обладнання безперервного сушіння, апарати для аерації зерна, ротаційні сита, класифікатор довжини зерна і т.д.

До речі, DAEWON GSI — єдина компанія у Південній Кореї, яка працює за підтримки уряду. DAEWON GSI бере участь у програмі забезпечення населення країни продовольством — рисом. А 1991 р. компанія була названа єдиним учасником внутрішнього рисового консорціуму та постачальником обладнання для уряду.

Завдяки державній підтримці DAEWON GSI багато інвестує в інновації для вдосконалення своїх машин.

«Головна перевага обладнання DAEWON GSI – його високотехнологічність. При цьому воно дешевше, ніж європейське, і має гарне співвідношення ціни та якості», — додав Сергій Каськов.


Для довідки: Дізнатись більше про інноваційне обладнання DAEWON GSI можна на виставці «АгроВесна 2020», яка відбудеться 18-20 лютого у Міжнародному виставковому центрі у Києві. Ви знайдете на стенді 2С 241.


Наталія Рекуненко, AgroPortal.ua