ІМК спрямувала на підтримку ЗСУ понад 100 млн грн

17 серпня 2024, 11:44 915

Постійна підтримка Сил оборони України є одним із пріоритетів аграрної компанії ІМК.

Про це в інтерв’ю AgroPortal.ua розповів генеральний директор ІМК Олександр Вержиховський.

«Сумарно на підтримку ЗСУ нами вже направлено понад 100 млн грн, на потреби війська передано близько 80 одиниць техніки і транспорту, десятки тонн паливно-мастильних матеріалів. Плануємо і надалі системно і послідовно продовжувати здійснювати цю підтримку», — констатував він, відповідаючи на запитання, що допомагає компанії зберігати стійкість в умовах турбулентності.

За його словами, варто щохвилини пам’ятати, «завдяки кому ми маємо змогу господарювати у відносно спокійних умовах, незважаючи на турбулентність, спричинену війною».

Окрім цього, Олександр Вержиховський додає, що в умовах турбулентності важлива впевненість у команді, що дає змогу максимально делегувати, адже керівники кластерів краще розуміють настрої на місцях. 

«Коли ти їм довіряєш, вони це відчувають і не бояться брати на себе відповідальність та приймати ефективні рішення», — каже він.

Водночас Олександр Вержиховський наголошує, що один із ключів успіху компанії послідовність дотримання обраної стратегії з оперативним реагуванням на зміну середовища.