Аграрії з прифронтових областей активно будують елеватори

02 серпня 2024, 14:50 1157

Обладнання LUBNYMASH купують аграрії з усієї України, але приємно дивує виробника те, що багато клієнтів наразі замовляють елеваторні комплекси на Харківщину, Сумщину, Чернігівщину — у регіони, які наближені до ворожих кордонів і є достатньо ризикованими.

Про це AgroPortal.ua розповів заступник директора заводу LUBNYMASH Олександр Плескач під час «УКАБ Агротехнології 2024». 

propData.content.image
Олександр Плескач, заступник директора заводу LUBNYMASH

Аграрії там активно ведуть господарства, не бояться вкладатися в будівництво елеваторів. Почали також активно працювати з нами фермери Полтавської, Чернівецької, Закарпатської, Львівської, Волинської областей, і це не перевалювальні комплекси, а саме фермерські господарства, які довгий час сумнівалися, а наразі починають активно будуватися.

Команда LUBHYMASH та GRECO GROUP на УКАБ Агротехнології 2024

У межах «УКАБ Агротехнології 2024» обладнанням LUBNYMASH цікавилися аграрії малих і середніх підприємств, запитували про зерносушарки та невеликі ємності для зберігання зерна від 500 до 2000 т. Все частіше звертають увагу на силоси з полімерним покриттям даху.

«Силоси з дахом із полімерним покриттям сірого та червоного кольорів — це новинка, яка вже має попит на ринку. Гарантія на покриття — 50 років, воно досить довговічне і виключає можливість наскрізної корозії металу, не іржавіє. Також ми даємо 25 років гарантії на те, що матеріал не відшарується від оцинкування і не змінить свій колір», — зазначив Олександр Плескач.


Вікторія Полевик, AgroPortal.ua