Як повідомили організатори — ГО «Продовольча безпека України», старт проекту відбудеться під час круглого столу «Сучасні системи впровадження безпечності і якості харчових продуктів».
«Ми пропонуємо створити платформу для комунікації державних органів, громадських організацій, учасників ринків та споживачів на теми безпечності харчових продуктів», — пояснили організатори.
Цей проект, як зазначають в об'єднанні, дозволить отримати підприємцям сприяння у виході на міжнародні ринки, консультації з усіх питань технічного регулювання, захист від свавілля контролюючих органів, а також допомогу у практичному впровадженні систем безпечності, сертифікації.
Асоціації отримають методичну допомогу у розвитку регулювання процесами впровадження систем безпечності, оцінки відповідності і т.п.
Завдяки реалізації проекту споживачі матимуть можливість участі у просвітницьких заходах і додаткові гарантії безпечності харчів. Фахівці — можливість розширити свою клієнтську базу і отримати роботу у нових проектах, зазначають організатори.
«Це лише початок системної роботи по впровадженню НАССР та інших систем безпечності. Далі на Вас чекають семінари, майстер-класи, практична робота з фахівцями», — додали організатори.
Місце проведення круглого столу: м. Київ, готель «Хрещатик» (вул.Хрещатик, 14). Початок заходу об 11.00. Для участі у Круглому столі необхідно зареєструватися на ел.адресу: [email protected]. Подробиці умов участі — по телефону (050 810 84 37).