В Україні пройдуть Дні польского бізнесу

19 жовтня 2017, 12:45 2596

VII Міжнародний форум «Дні Польського Бізнесу» відбудеться в Україні 26-27 жовтня 2017 року.

Перший день форуму відбудеться 26 жовтня у Києві, другий день — 27 жовтня в Одесі, повідомляють організатори.

«Щорічний міжнародний бізнес-форум  проходить вже четвертий рік поспіль та об'єднує представників влади та бізнес-спільноти України і Польщі з метою розвитку польсько-українських торгово-економічних відносин, пошуку і реалізації бізнес-проектів  та сприяння зростанню притоку інвестицій в українську економіку», — повідомляють організатори.

Як зазначається, цей форум —  це не лише чудова можливість дізнатися більше про вихід на ринки ЄС через юрисдикцію Польщі, але це також близько 500 учасників потенційних партнерів та інвесторів, близько 60 спікерів з України та Польщі, B2B зустрічі, які пройдуть в рамках другого дня форуму в м. Одеса.

Серед учасників заходу: представники державних та місцевих органів влади України і Польщі; представники великого, середнього та малого бізнесу України і Польщі; представники фінансових установ; представники спеціальних економічних зон; представники дипломатичних установ.

Форум відбудеться за підтримки  Міністерства інфраструктури України, Відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща у Києві та під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні, а також Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради.

Організаторами виступають Міжнародний правовий центр EUCON та Асоціація українського бізнесу в Польщі.

Співорганізатори: Міжнародне товариство польських підприємців в Україні; Міжнародна правнича група «IBGROUP»; Конфедерація Роботодавців Левіатан; Комітет Верховної Ради України з питань транспорту.

Деталі та реєстрація за посиланням.