Сільгосппідприємства Житомирської області станом на початок жовтня 2021 року зібрали овочів відкритого ґрунту з площі 128,5 га (78% до прогнозу).

Про це в коментарі AgroPortal.ua зазначила директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА Наталія Арендарчук.

За її словами, середня урожайність склала 295,7 ц/га. Загалом зібрано 3,8 тис. т овочів.

N.B. #Індекс АПК. Агробізнес інвестував в Житомирщину 1 млрд грн: чим приваблює регіон

Арендарчук уточнює, що у Житомирській області переробку овочів здійснює ТОВ ВК «Смолка», що знаходиться у м. Новоград-Волинський.

Добова потужність підприємства становить 10 т.


Ірина Кравченко, AgroPortal.ua