LFM 2019: Агробізнес на порозі карколомних змін

10 червня 2019, 08:00 3134

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція UCABevent організовують X Міжнародну конференцію «Ефективне управління агрокомпаніями» (LFM).

LFM — це захід, що об'єднує топових агровиробників, представників ресурсних та сервісних компаній, інноваційних стартапів та провідних інвесторів задля обміну досвідом, презентації передових розробок та нетворкінгу в широкому колі професіоналів, йдеться у повідомленні організаторів.

Цьогорічна конференція передбачає обговорення таких питань:

- Агропродовольчий ланцюг: еволюція суперечливих потреб споживача та суспільства.

- Управління та HR: на шляху до 60 представництв бізнесу в світі.

- Автоматизація на 360о.  

- Агровиробництво майбутнього: як ефективно використовувати сучасні дані?

- Урбанізація та депопуляція. Як зробити село привабливим для покоління Z?

Ключовими спікерами будуть: завідувач кафедри «Економіка сільського господарства», Каліфорнійський університет (США) професор Річард Дж. Секстон; президент UBC Group (Україна) Ігор Гуменний; керівник відділу Global Digital Farming, член виконавчої команди BASF Agricultural Solutions (Німеччина) Тобіас Менне; директор Bungulla Tech Pty Ltd (Австралія) Бред Джонс.

Як зазначають організатори, участь в LFM — це унікальний досвід українських та світових експертів, практичні поради і кейси від представників успішних компаній, обговорення ефективних інструментів, тенденцій та обмін досвідом, широкі можливості для нетворкінгу — 500+ спеціалістів з агробізнесу, провідні світові спікери — визнані професіонали у своїх напрямках, актуальний контент: обговорення «гарячих» проблем агробізнесу та основних тенденцій, 8+ годин спілкування у спеціалізованому професійному середовищі.

Місце і час проведення: 18 вересня 2019 р., Terminal Z («Агро-Регіон», вул. Соборна, 59, с. Велика Олександрівка, Бориспільський район, Київська область).

Детальніша інформація про захід та реєстрація за посиланням.

Для агровиробників та учасників попередніх заходів асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та агенції UCABevent діють спеціальні знижки протягом усього реєстраційного періоду!

З питань участі у події можна звертатися за телефонами: (044) 236-21-10, 236-21-13 або на електронну пошту: [email protected].