Курс на агропереробку. У Києві відбудеться виставка Agro2Food

17 вересня 2024, 16:50 613

У Києві 29-31 жовтня 2024 року відбудеться головна подія цієї осені — Agro2Food.

Подія розрахована на виробників продуктів харчування та напоїв, агропереробні підприємства та фермерські господарства. Свої рішення представлять виробники, імпортери, постачальники технологій, обладнання для агропереробки та продовольчої індустрії України.

Виставка Agro2Food відбудеться у Міжнародному виставковому центрі (м. Лівобережна).

Ділових партнерів, яких чекають на виставці як відвідувачів, власників, директорів переробних та виробничих підприємств; технічних директорів, керівників переробних та виробничих цехів; інженерів, технологів, лаборантів очікує не лише потужна лінія виробничих інсайтів, а й насичена ділова програма.

Для обговорення дієвих стратегій розвитку харчової переробної промисловості та взаємодії з Міністерством аграрної політики та продовольства організатори запрошують на Форум для переробних підприємств «Курс на агропереробку. Як масштабувати бізнес і де брати гроші?»

Програма Форуму

Голів територіальних громад та їхніх заступників, місцеві агенції розвитку, агровиробників, виробників обладнання для харчової промисловості чекають на Марафоні громад та інвесторів у переробній галузі, співорганізатором якого виступить Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад та Платформа «Економіка та інвестиції».

Марафон відбудеться за участі Міністерства аграрної політики та продвольства України, Міністерства економіки України, Української асоціації агровиробників, Всеукраїнської Аграрної Ради, USAID Agro, а також у партнерстві з AgroPortal.ua — засновниками Всеукраїнського конкурсу розвитку сільських територій «Неймовірні села України», платформи підтримки крафтових виробників «Неймовірна крафтова торбина», проєкту популяризації агросфери серед молоді #інстафермери.

Програма Марафону

Захід проводиться спільно з 27-ю виставкою продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine та виставкою вина та алкогольних напоїв Wine&Spirits.

Квитки на виставку


З питань партнерства: Попович Оксана, керівник виставки, тел.: +380962115621, e-mail: [email protected]

Ділова програма: Олена Жога, конференц-менеджер, тел.: +380677892709, e-mail: [email protected]

Зустрінемось на головній події щирої української осені!


Організатор: Прем’єр Експо:

- найбільший організатор виставок в Україні (більше 20-ти виставок на рік);

- організатор міжнародної виставки продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine;

- єдина виставкова компанія України, яка організовує міжнародні заходи для залучення інвестицій у відновлення та відбудову України (виставки ReBuild Ukraine).