Знайдено новий спосіб боротьби з ґрунтовими шкідниками

24 травня 2023, 17:10 1313

Новітня технологія застосування пестицидів у пінній формуляції — система 3Rive 3D® — новий метод застосування, який складається з установки додаткового обладнання на просапну сівалку та спеціально розробленого препарату.

Про це йдеться у повідомленні компанії FMC.

Пінне внесення забезпечує тривимірне застосування пестицидів безпосередньо у рядку. Таким чином препарат використовується рівномірно, точно та економно.

Першим препаратом лінійки 3RIVE 3D® став інсектицид Брігейд із діючою речовиною біфентрин 192 г/л, основною метою якого є захист кукурудзи від комплексу ґрунтових шкідників та західного кукурудзяного жука (Diabrotica virgifera virgifera le Conte). 

Препарат Брігейд зареєстрований в Україні для застосування під час посіву кукурудзи проти комплексу ґрунтових шкідників та личинок західного кукурудзяного жука. Препарат контролює личинки діабротики, дротяників, паросткових мух, підгризаючих совок, личинки хрущів. 

Переваги використання препарату в пінній формуляції

  • Захист коріння за межами активної зони протруйників.
  • Збереження густоти рослин та потенціалу врожайності. Використання інсектициду Брігейд попереджає зрідження посівів від ґрунтових шкідників, тому фермери точніше можуть розрахувати норму посіву та тим самим зекономити на насінні. 

Для довідки: система внесення 3RIVE 3D® — це революційна платформа для внесення засобів захисту рослин, яка дає фермерам можливість працювати ефективніше, покриваючи більшу площу за менший час, при цьому використовуючи меншу кількість дозаправок, заощаджуючи воду, паливо, робочу силу та час. А препарат Брігейд забезпечує тривалий захист у зоні закладання коренів кукурудзи, чим зменшує шкідливість личинок західного кукурудзяного жука. 

Детальніше дізнатися про систему внесення 3RIVE 3D® можна за тел.: (050) 492-24-20.