Аграріям продемонструють різні технології вирощування традиційних та нішевих культур

17 червня 2023, 15:15 1344

Останні новинки насінництва, сільгосптехніки та досягнення агрономії сільгоспвиробники зможуть побачити 7 липня на Дні поля, який відбудеться на Київщині. На полях господарства будуть представлені не тільки бобові, а й зернові та технічні культури.

Про це повідомляють організатори Дня поля — «Асоціація виробників та споживачів бобових» та TVK Seed Agrocompany.

Відзначається, що на заході можна буде детально ознайомитись із понад 12 сортами сої, 10 сортами соняшнику, побачити посіви ріпаку, квасолі, сочевиці, гороху та озимини, а також отримати корисну інформацію про ринки збуту.

Приймаюча компанія TVK співпрацює з провідними світовими селекціонерами та постачальниками насіння, на полях господарства застосовані різні технології вирощування традиційних та нішевих культур, поєднані біологічні та класичні технології. Також це чудова нагода побачити найсучаснішу техніку, яку використовує підприємство для посіву і збирання сільгоспкультур.

Програма Дня Поля 

Реєстрація


Для довідки: агрокомпанія TVK Seed Agrocompany заснована в 2000 році. Має земельний банк в 1,5 тис. га, розміщений переважно в Миронівському та Канівському районах. Займається вирощуванням сої, пшениці, соняшнику, ріпаку, квасолі, гороху, сочевиці, гречки, гірчиці. Компанія застосовує передовий досвід і технології в агрономії та механізації сільгоспвиробництва.