В Астарті розповіли про стан цукрових буряків

18 липня 2022, 10:23 1718

ТОВ «Волочиськ-Агро», що входить до складу агрохолдингу «Астарта-Київ», цього року очікує на високий урожай цукрових буряків.

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Ми проводимо всі планові заходи, зараз у черговий раз вносимо засоби захисту рослин від хвороб. Дана операція сприятиме кращому розвитку цукрових буряків і, звичайно, допоможе досягнути високої врожайності», — зазначив агроном «Волочиськ-Агро» Анатолій Кравчук.

Зазначається, що стан посівів істотно покращили опади.

«Останні дні потішили поля дощем. Тож цукрові буряки набиратимуть цукристості, нарощуватимуть масу. Сподіваємось, що, незважаючи на складні часи, забезпечимо цукроварів доброю сировиною», — додав фахівець.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять цукрові заводи, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. 7 високотехнологічних елеваторних комплексів компанії розташовані у Полтавській, Хмельницькій та Вінницькій областях. Загальна потужність зберігання 562 тис. т. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод із переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).