Українська компанія продає сублімовані ягоди на Amazon

07 січня 2022, 09:00 1324

Сублімовані порошки ягід від торговельної марки Ahimsa реалізовуються на найбільшому американському роздрібному ринку Аmazon.

Про це розповів СЕО ТМ Ahimsa Антон Романов.

«Наша компанія «ДВІПА» вже 16 років працює в органічному секторі. Маємо 150 га власної землі, де вирощуємо зернові та ягоди. Основними зерновими культурами є спельта й амарант, крім того, вирощуємо жито, пшеницю, в 2021 р. також садили горох і гречку», — зазначає він. 

З ягід вирощують малину та суницю садову. До 30% зібраної ягоди сублімують і продають на експорт.

«Одним із каналів збуту для сублімованих ягід є роздрібний ринок amazon.com. Сублімовані порошки ягід — суниці садової, малини — виготовлені зі 100% органічних ягід без консервантів, емульгаторів, ГМО та цукру. Здебільшого вони використовуються у здорових смузі, йогуртових сніданках і випічці. На українському ринку поки цей тренд не настільки розвинутий, тому орієнтуємося на американський та європейський ринки», — ділиться досвідом Антон Романов.


Для довідки: сільгосппідприємство ТОВ «ДВІПА» існує з 2005 р. З 2015 р. компанія повністю перейшла на органічне вирощування та переробку сільгосппродукції. На 150 га сертифікованих органічних земель, які розташовані в природному заказнику України, вирощують зернові: амарант, спельту, пшеницю, жито, ячмінь; ягоди: суницю садову, малину; овочі.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua