У Грін Тім орендували сховища під 20 тис. т овочів

09 квітня 2019, 11:53 3276

Компанія «Грін Тім» розпочала кампанію по передачі в оренду вільних камер для зберігання овочів 2019 року, і вже передано в оренду площі під загальний обсяг продукції понад 20 тис. тонн.

Про це AgroPortal.ua повідомив генеральний директор компанії Метью Кінг.

«У цьому році сільськогосподарські компанії проявляють більший інтерес до зберігання продукції завдяки поєднанню явного повернення інвестицій від використання камер «Грін Тім» та кращого рівня надання сервісу. Аналогічна ситуація склалася із попитом на послуги «Грін Тім» у якості сервісного центру для продукції як внутрішніх, так і зовнішніх клієнтів», — розповідає Метью Кінг.

За його словами, у 2018 році «Грін Тім» було додатково передано в оренду новим клієнтам площі під загальний обсяг близько 15 тис. тонн овочевої продукції та відкрито можливість зберігання додаткових видів овочів — відтепер є можливість надавати площі для зберігання понад 9 типів овочевої продукції.

«У цьому році дещо змінилася тенденція контрагентів за метою оренди камер: з цибулі (яка зазвичай є найпоширенішим продуктом за обсягами зберігання) на моркву — що викликано обсягами зібраного на місцевому рівні врожаю та ціновою політикою на ринку овочів», — відмічає Метью Кінг.
За його словами, також змінився підхід компанії до додаткового напряму діяльності — надання в оренду вільних камер для зберігання овочів. Цього року «Грін Тім» пропонує більш гнучкі умови оренди, ширший вибір строку оренди, також розширився вибір компонентів оренди (тобто можна просто орендувати камеру, а потім купувати додаткові послуги, або сплатити за пакет послуг одноразово).

Загалом у компанії «Грін Тім» порахували, що за 6-річну історію співпраці їхні клієнти в середньому заробили 1 додаткову гривню маржі на кожному кілограмі своєї продукції (після 6-місячного періоду зберігання).

Ще однією перевагою співпраці є те, що «Грін Тім» має потужні торговельні можливості, і у разі, якщо інші сільськогосподарські виробники мають продукцію для продажу, компанія зацікавлена у її покупці.


Для довідки: компанія «Грін Тім» — один із найбільших у Європі постачальників овочів, що самостійно вирощує, зберігає і здійснює весь цикл передпродажної підготовки овочевих культур. Один із додаткових напрямів діяльності компанії — надання в оренду вільних камер для зберігання овочів.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua