Компанія «Десналенд» на Сумщині, яка спеціалізується на переробці насіння конопель, льону та гарбуза, додала до свого асортименту конопляні цукерки.
Про це виробник повідомляє на своїй сторінці у Facebook.
«Конопляні цукерки виготовлені з сухофруктів, горіхів, протеїну конопляного та спіруліни. Їхньою перевагою є м’яка та ніжна консистенція. Всі інгредієнти ретельно подрібнені. Смак цукерок достатньо насичений та солодкий, як у звичайних солодощів, проте користі значно більше», — йдеться в дописі.
Сировину підприємство закуповує у фермерів та локальних виробників.
Для довідки: своє виробництво «Десналенд» розпочинало з конопляної олії та похідних продуктів — рослинних протеїнів, борошна та клітковини. Потім поступово розширили асортимент і зараз виготовляють печиво, цукерки та гранолу.