Підприємство на Полтавщині надає послуги з переробки яблук на сік

10 березня 2024, 13:20 1842

ФГ «Еко-Край» спеціалізується на виробництві плодово-ягідної, овочевої продукції. Завдяки наданому обладнанню в межах проєкту з Програмою USAID АГРО підприємство не лише розширює асортимент виготовленої продукції, але й розвиває на Полтавщині надання мікро- та малим агровиробникам послуг із переробки яблук на сік.

Про це повідомляє USAID АГРО.

Відзначається, що одним із основних видів продукції переробки ФГ «Еко-Край» є виробництво соків прямого віджиму, їхній асортимент налічує вже 13 видів. У середньому за день підприємство переробляє 6 т яблук та виготовляє 4 т соку.

«У жовтні-листопаді 2023 року ФГ «Еко-Край» надало мікро- та малим агровиробникам послуги з переробки понад 3 т яблук, з яких виробили 2 т соку. Для власної реалізації господарство переробило 130 т яблук, з яких отримали 92,6 т соку. Загальний потенціал для надання послуг із переробки плодової сировини становить 300 т на рік»,  йдеться в повідомленні

Підприємство активно розвивається: нещодавно започаткували виробництво джемів та соусів. Під торговою маркою «Еко-Край» виготовляють натуральну та корисну продукцію: яблучні чипси, цукати, пастилу без консервантів, барвників чи ароматизаторів. Уся сировина, яка надходить на переробку, проходить ретельний лабораторний контроль.